Fest och Wieger

2013-04-21

Igår hade vi 70 årspartaj för mamma. Det var jättetrevligt, gott och roligt med ett fantastiskt väder. Kunde inte varit bättre om jag hade beställt det själv:-) Mamma blev minsann lite rörd när hennes väninnor helt plötsligt rullade in på gården, det hade hon inte räknat med. Lite släkt och många vänner en massa fantastisktgod mat så man var proppmätt långt in på kvällen. Hade kört catering ifrån Höglunds och dem kan jag verkligen rekommendera. ALLT var gott och det är inte särskilt dyrt heller. Totalt sett en väldigt trevlig och lyckad dag. Jag hoppas att vi får anledning att göra om det om 10 år. Tack alla ni som kom och grattade mamma, hon var jätteglad och då är jag glad!

Idag på morgonen släpade jag mig upp. Ja jag gjorde verkligen det, tung i ögonen och kroppen men vad göra. Iväg till Österfärnebo där jag dömde stora hästar i LC2, roligt att man äntligen får använda halvpoängen, det behövs verkligen i de lägre klasserna tycker jag. Lättare att på få bedömningsgrupper få isär ett startfält som ofta är väldigt lika.

Därefter in i bilen och susade hem. Åt lite lunch av gårdens mat som blev kvar, mums. Därefter ladda lite för Wiegerträning. Svårast är att hålla Wieger lugn så att han inte blir så engagerad så att man tränar för hårt. Det blev ett jättebra pass på en ganska pigg och samarbetsvillig Rioja. Hon kändes riktigt mjuk och fin och känslan på bettet är ff fantastiskt bra. Lätt i formen, fina skolor och även bra i galoppen så nu känns det som om vi är på gång. Jag hoppas på lite fint väder här framöver så jag kan få rida på utebanan. Känns som ett lyft med ljusa kvällar och sol. Nu är vi som sagt på gång och vädret också hoppas jag.

Någon som också är på gång så är det Russinet. Hon har fått vara ute i 2 hela dagar nu och njutit av solen. Hon är trött på eftermiddagen och vill gärna gå in och äta mat. Hon är ju van att få äta så mycket mer som stått inne i 16 veckor. På onsdag är det dags för röntgen igen så får vi se hur benet reagerat på lite okontrollerad rörelse. Jag hoppas att jag snart kan sitta upp och skritta igång henne.

Ska snart göra anmälningsövningen och sedan skjutsa Wieger till Arlanda. Ville bara kort rapportera för sedan vet man inte när det blir av

Må så gott och grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *