Energinivå ojämn

2014-12-10

Det är kanske inte helt orimligt att tänka sig att man är lite ojämn i energinivån denna tid på året. Det är mörkt 18 timmar och ”ljust” i ca 6! Men snart vänder det även om det inte märks något speciellt förrän i februari. Dagarna har ändock en tendens att rusa på. Det är så mycket som alltid ska landa så här i december. Utöver det så blir det lite fler luncher än vanligt för att träffa kunder och kollegor och liksom runda av året. Det är riktigt trevligt tycker jag och man tycker alltid att man borde ha mer tid att lägga på det. Kanske ett nyårslöfte :-). Ja allteftersom dagarna går så närmar sig min och Daniels bröllopsdag! I år ska vi fira den en dag sent och mysa oss på Sturebadet. Det känns verkligen som att det behövs i mörkret.

Hästarna verkar faktiskt ganska pigga mörkret till trots. Humpe har fått göra lite jobb på töm och jösses vilken skillnad det är på honom:-) Nu ser han inte längre ut som en liten fiskmås utan faktiskt som ett flott halvblod. Galoppen blir bättre och bättre och även så traven. Han har en alldeles egen fallenhet för piaff så vi brukar köra lite med det i tömmarna och den blir fin när det är dax.

Russinet och Rioja går ff på lite halvfart men får göra en del riktiga pass. Russinet har satt massor med päls så hon ser ut som en björn och roligast av allt är att hon liksom är ”bulig” där hon är apelkastad. Det ser ut som utstående celluliter på magen. Kanske inte så mycket att visa upp i tävlingssammanhang men det är ju tur då att det är en stund kvar till det är aktuellt.

Denna vecka och nästa är det liksom slutspurt på jobbet och sedan infinner sig en skön julledighet. Måste tillstå att jag längtar lite.

Må gott i decembermörkret!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *