En intensiv vecka

2011-01-14

Först som sist ska jag bara skriva att jag har en lärdom denna vecka och det är att jag kan inte göra något åt andra människors tillkortakommanden och jag måste jobba med att lära mig det fullt ut. Så!,  då kan vi lägga det i ask.

Veckan som gått har varit mer än intensiv, nu är allt igång igen på ”normalt” sätt kan man kanske uttrycka det. Jag har haft möjlighet att ha lite kvalitetstid med vänner och C var så himla finurlig så hon ringde en morgon och bokade SPA-dag för oss. Bra initiativ C! Vi hade det jättebra i våras när vi gjorde det och bestämde då att göra det till tradition och se nu är vi på god väg. Skönt att ha något avkopplande att se fram emot.

Igår kväll var jag tillsammans med min ”bästa projektgrupp genom tiderna” iväg på projektfest. Resan gick till Stockholm där vi tillsammans med vår leverantör hade projektmöte på deras kontor. Sedan hade de bokat in oss på Moderna Museet som de sponsrar. Jag undrar om det var deras sponsorskap som gjorde att vi fick en så fantastisk guide till vår tur på museét. Det var länge sedan jag skrattade så mycket och samtidigt lärde mig så mycket på så kort tid. Fantastisk människa! Han var inte bara 2- och 3 dimensionell jag tror till och med att han var 4-dimensionell!! Anders Karnell heter han och arbetar på Nöjesgudien Stockholm som krönikör och kritiker om jag inte missförstod honom. Härlig person i alla fall som gjorde att jag tror alla fick mersmak när det gäller konst.

Sedan är det som vanligt när jag tittar på konst att jag kan känna mig så himla ytlig och otillräcklig, dvs jag har inte tillräckligt med ro i min kropp för att verkligen försöka ”förstå” konsten. Mycket av detta beskrev Anders på ett fantastiskt sätt så förhoppningsvis har jag fått lite ny input att ta med mig när jag betraktar konst en annan gång.

Sen bussförd hem som gick utan några incidenter. Det är inte alltid givet ska ni veta, en gång höll vi på att bara ta oss till rondellen innan E4 så vi är glatt överraskade varje gång en bussfärd går smärtfritt!

Dagen har varit intensiv och kommer inte att räcka till, det vet jag redan i skrivande stund så delar av helgen kommer att gå åt till att förfärdiga det som borde landa idag, nåväl förutom lite uppvaktning för födelsedag, lektioner, ärenden på stan så får tiden vikas åt arbete är jag rädd. Sedan är det dax på måndag igen! Ska bli jätteroligt

 

Ha en riktigt trevlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *