En dag närmare

2012-12-10

Jag har förstått att det är en och annan som är lite nyfiken på vad det är för event jag planerar:-). De som lider av nyfikenhet kommer att få tåla sig i någon dag till men snart smäller det!

I helgen klarades de sista förberedelserna av så nu har jag bara några detaljer att fixa imorgon sedan är det bara att köra. Mina pinglor fick lite ledtrådar på vägen så de har nu klurat ut vad som ska ske. Igår var jag med mina pinglor, respektive och några föräldrar och avnjöt ett julbord på Scandic. Mycket gott och som brukligt mycket mätt. En ren pingelträff planeras nu till januari o då får resp stanna hemma:-).

Temperaturen idag säger mig att jag kanske kan komma igång med lite tränande igen. Jag vet inte om jag skrev att jag var smart nog att lyfta sönder ryggen efter vi hade varit till Brunmåla? Hur som helst så rekommenderar jag ingen att lyfta av transporten ifrån kulan för att man är rädd för att hjulet ska gå sönder. Hellre trasigt hjul än trasig rygg är min nya tes. Jag var till naprapaten i förra veckan och han tycker att jag är en underlig figur. Jag tror att det beror på att han inte har någon direkt erfarenhet av hästtjejer. Han tyckte det var konstigt att jag liksom bara fortsatte trots att bäckenet var helt orörligt på vänster sida samt att musklerna där krampat ihop så de var näst intill ”döda”. Han fick liksom ingen reaktion i dem förrän han tryckt med  armbågen på den i 20 min, då började den krampa lite:-). Frågan han ställde var gör det inte ont? Jo sa jag, men hur gör du då sa han fortsätter du bara? Ja sa jag. Som om man har nåt val när man har 6 hästar att fixa med. Konstig kille! 🙂

Idag känns i alla fall ryggen lite bättre, kan ha och göra med de 15 Tim rehab jag kört i helgen:-) Ont ska med ont fördrivas eller nåt.

Har de senaste dagarna hemfallit åt att avundas människor med tjockt långt hår. Det var min högsta dröm när jag var liten att ha ett svall att slänga med. Så till den milda grad faktiskt att vi gjorde pannband som vi hängde långa plastremsor på så man kunde slänga med ”håret” utslaget eller t ex sätta det i flätor. Ja det är det närmaste jag kommit långt hår, om det får växa så blir det mer ”Emma finns bara i fantasin” än wellas reklamhår om man säger. hade varit roligt att sätta upp en knut när man tävlar eller kunna göra en riktig festfrisyr när man ska bort. MEN nu har jag det hår jag har så det får väl duga antar jag.

Nu ska jag susa vidare i veckan. Ni får klura vidare på ”eventet” ett tag till:-)

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *