Det kanske går

2012-04-12

Jobbar träget på med Russinet och hon känns eg ganska fin. Inte motspänstig som hon varit tidigare när hon haft ont i ryggen utan faktiskt ganska på. Däremot blir hon verkligen riktigt arg emellanåt när högersidan kommer igenom ordentligt. Red ett pass i förrgår och det gick alldeles utmärkt att byta både hit och dit och i serier också. Hmmmm….. Så jag fortsätter träna, har beställt en tid för henne i april för att ändå kolla och har siktet på att starta på lördag. Söndagen har jag ännu inte bestämt, får väl ta beslutet på lördagen då jag i alla fall får betala.

Riojan har fått ta det lugnt en dag och löslongerade igår, ser fantastiskt pigg och fin ut och idag ska jag på allvar börja ta tag i bytesträningen. Tänkte om jag nu ska lägga om planen för Russin att Rioja får debutera Msv i maj. det finns någon B2 att starta och där kan vi kanske sätta ett av två byten i alla fall, hon byter ju tydligen så gärna på tävling i alla fall i ena varvet:-) Annars hinns det inte med så mycket annat än att jobba, träna, fixa med gård och planera för kommande aktiviteter. D har sin högsäsong nu och den håller väl på en stund till så han är ganska sliten. Har fixat den sista elen som varit på restlista en stund så nu har jag ordentligt lyse i mitt badrum samt att jag ska kunna köra tvättmaskin och tumlare samtidigt! Nice!!

Ska försöka vara lite mer energisk med uppdateringar under det kommande men kan inte lova det just nu. I nästa vecka kommer Anna igen och om det är någon som vill ha en tid så finns det någon kvar på onsdagen

Ha en bra dag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *