Det blir inte som man tänkt

2011-03-10

Tänk att jag tycker hela livet går ut på att planera. Kort och långt, stora och små saker. Igår var det ju planerat för kastration. Men så vid lunchtid ringer veterinären och säger att han fastnat i ett aktufall som han måste lösa och tror att han blir jättesen på kvällen så han vill skjuta på kastrationen. Hå hå ja ja, det är som jag brukar säga att tid och pengar är det enda jag har (vet inte var det ordspråket kommer ifrån) så det var ”bara” att försöka hitta ett hål i kalendern någonstans. Ja allt går ju, det är bara frågan om prioriteringar förstås:) Så nästa onsdag provar vi igen. Förhoppningsvis har då temperaturen stabiliserat sig runt noll till plusgrader vilket är mycket bättre förstås.

Körde lite genrep inför helgen igår och det kändes riktigt bra. Jag tror inte att det känts så bra med hjärtehästen någon gång inför tävling. Jag får liksom till annan ridning på henne nu och sitter framförallt inte och väntar på att hon ev ska säga ifrån. Säger ifrån när det blir lite jobbigt gör hon men det gör ju å andra sidan de flesta hästar och det blir inget långdraget trams numer. Jag hoppas att det inte kommer fram p g a spänning på söndag. Det skulle vara så roligt om jag kan få med mig lite av den känsla jag har nu på träning även på banan. Kanske för mycket att begära men å andra sidan brukar inte hon ha samma spänning och laddning som Russin har så jag brukar ändå uppleva att jag har ”gott om tid” när jag rider programmet. Jag hoppas att det kan stämma på söndag också.

Ska ändå passa på att åka till lilla Matcho idag och frisera honom lite. Det är ju ändå snart vår så han kan inte rimligen behöva se ut som ett utegångsfår.

Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *