Det är väl så man baxnar

2014-03-31

Jag ska ärligt säga att jag medvetet har hållit mig ifrån den lilla debatten som varit runt ”Ryttareliten”. Nu just idag kan jag säga att jag idag är ganska glad att jag håller mig till en sport som som mest är fylld av många ganska självupptagna människor. För så tycker jag att det är, fackidioter blir ofta så, självupptagna och lite avundsjuka och har synpunkter, ja ni känner igen typen.

Men idag är det långt mycket bättre än att ägna sig åt en sport där åskådarna riskerar livet för att gå och titta. Jag saknar ord för den händelsen. Hur i fridens dar kunde det hända? Jag tror ju egentligen inte att det handlar om att det finns supportrar som verkligen älskar sin sport som gör sådant. Det är så tråkigt för fotbollen som på något sätt får bära hund huvudet för detta. Det har ju inte med sporten att göra alls men de har hittat en förevändning för att hitta ett tillfälle att slåss. Så tråkigt, så oerhört tragiskt, så orättvist och oförsvarligt. Den stackars familjen, de hade väl aldrig tänkt sig att detta skulle kunna hända.

Ja så ridsporten är lite konstig, konservativ och ”snobbig”. Den är fylld av lite ”konstiga” människor som ofta är ganska självupptagna men vi drar inte till oss huliganer och det är sällan (aldrig)  våra stora evenemang drar till sig bråkstakar av den karaktären.

Helgen som varit har gått i förkylningens tecken. I alla fall för matten. När så äntligen hästarna verkar vara friska så insjuknar matten, ja ja så kan det vara. Det har inte blivit så mycket kvalitetsridning under helgen. Lite skritt i skogen och den lille på banan en sväng men annars ganska lugnt. Så denna vecka tänkte jag ta nya tag och få igång vettig träning. Förkylningen är på upphällningen så om någon dag till så är jag nog ok igen.

Nu behöver jag samla mig runt veckans arbete så jag får återkomma om hur det går med veckans träning.

Ha en bra måndag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *