Dansa i neon

2012-01-27

Det är väl sånt man ägnar sig åt på fredagkvällar? I alla fall när man var lite yngre, piggare och slätare:-) Nu dansar vi kanske inte i neon utan i ridhusbelysning och inte bara på fredagkvällar utan faktiskt en massa andra kvällar också. Red mina bägge prinsessor igår och det var riktigt roligt. Hjärtehästen dansade så fint och hon kämpar så bra, försöker och vill en massa saker så det är en ren fröjd. Russinet då, ja hon är fantastisk! Hon dansar och dansar och dansar faktiskt utan någon större ansträngning. Jag hoppas, hoppas, hoppas att vi ska kunna ta med det ut på banorna nu. Tidigare dansade hon stundtals och ibland nu gör hon det mest hela passen. Det borde innebära att chansen ska öka att vi kan visa upp det på tävling också.

Idag är jag helt slut i ”pallet”. Det har varit en riktigt tuff vecka med massor som snurrar och jag har förtvivlat försökt hålla undan för att det inte ska landa i ett stort crescendo under helgen där jag måste jobba ikapp. Tycker jag lyckats rätt bra men det har kostat lite så nu är jag trööööött. Mina tjejer får vila idag, det är lite svårt att variera ridhusridningen och jag vill att de ska tycka att det är skoj. Har ingen större lust att skritta ut i nattmörket så då får de vila istället och framförallt så får jag vila.

Under veckan har jag inte bara hunnit jobba och varit på möten, jag har hunnit vara på barrikaderna för medaljer på DM, jag har tittat på hästar, jag har planerat en spa-dag med goda vänninor (ska bli myspys) och sedan har jag hunnit slänga in en liten kränkning också. Känns som en tokig aktivitet inte sant? Ja det händer ibland att jag lyckas kränka människor men oftast så brukar jag vara tvungen att öppna munnen för att åstadkomma skada. Den här gången hade jag tydligen lyckats med detta bara genom min blotta fysiska närvaro och det var faktiskt inte denna vecka utan flera veckor sedan men det uppdagades för mig denna vecka. HURRA jag tror jag har hittat något som jag är riktigt bra på och som inte ens kräver en insats ifrån mig. Det räcker att jag står upp och ser ut. Tänk om allt kunde vara lika lätt, då skulle jobbet vara plätt-lätt för att inte tala om ridning eller tävling eller what ever.

Nu känns det som om jag överdriver en smula och ja det gör jag men ibland blir jag bara sååååå trött på människor som gömmer agendor och sedan tar ut det på andra. Det är en historia för en helt annan dag och forum så vi kan nöja oss med att jag har hittat en begåvning som jag äger, det är inte alla som gör det ens under en livstid!!

Nu ska jag gå och ta mig en drink tror jag och sedan blir det minsann att dansa i neon för det gör jag också – kanske inte så bra men väldigt gärna!

Thank good it´s friday!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *