Dan före dan

2010-12-22

Kylan biter i kinderna och det är KALLT!! Som tur är finns mamma hemma och kan elda i huset under dagen så att det inte blir helt utkylt. Dagar som denna så är jag nöjd med beslutet att inte klippa hästarna, de behöver sin päls just nu. Det har varit mycket de senaste dagarna och det kommer att vara ganska intensivt de här sista dagarna innan julafton. Vet inte vad det beror på men jag har haft fredag varje dag den här veckan. Det är jättehärligt att ha den känslan.

Anna har varit här under helgen och början av veckan och behandlat hästar. Riojan hade inga reaktioner alls utan tyckte bara det var skönt oavsett var hon kände på henne. Det känns verkligen jätteskönt eftersom hon gått för henne ganska hårda pass sedan Wieger var här så jag hade nog kunnat tro att hon skulle ha lite träningsvärk men pytt! Hon var verkligen jättefräsch. Det blir nog en dags vila till då jag inte har någon riktig lust att rida i -24 grader.

Vi hade lite adventsfika också med tjejerna i stallet och lite julklappsutdelning. Det var mysigt, tack tjejer! Lägger ut någon bild på vårt adventsmys och på en som kan mysa oavsett om det är advent eller inte:). Har lovat att jag ska förevisa mina fina julgrodor! Det är nog inte så många som har just julgrodor men jag har det, de kitchigaste man kan finna. Kommer innan jul hoppas jag. Julgranen är inhandlad och fick inträda i rummet igår, supermyyyys måste jag säga.

Dagen går åt till en del jobb och därefter lite sista handling, mat den här gången och sedan en tur på stan ikväll med vänner, kanske lite champagne:)?!. Ska försöka hinna ta lite bilder och återkomma med med utförliga rapporter innan julafton då skrivandet just nu har fått stryka på foten.

Mössa på och tjocka vantar så kanske man klarar den här dagen också.

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *