Dålig pejl

2011-09-06

Ja jag borde väl skämmas som varit så dålig på att uppdatera men det har verkligen gått i ett. Full sprutt på jobbet, många träningar, lite dömande och egen träning och sedan är liksom tiden slut. Jag har tränat på sedan Wieger var här. Rioja hade ett par dagar ofrivillig vila då hon blev ömfotad ett par dagar efter skoning. Efter det har hon verkligen känts jättefin. Skolorna flyter på fantastiskt bra nu, fin energi och lätt i formen. Återstår att se om vi får med oss det på tävling eller om hon kommer att ”knyta sig” och bara trava uppåt. Tyvärr har jag ju bara en (ev två) starter med henne den här hösten. Har verkligen inte hittat något att starta och om det funnits så krockar det med div 1 och jag orkar inte åka med två hästar.

Russinet går fortsatt fint. Har lyckats på de senaste träningarna att få upp och fram skolorna. Samma sak där, återstår att se om det går att omsätta på tävling. Bytte faktiskt i vartannat i 4 byten häromdagen! Jätteroligt men jag har fortfarande problem med att jag blir långsam. Red tidigt i morse och skulle då prova några serier men hoppsan hejsan vad vi bytte i vart 3:e 2:a och 4:e i en härlig blandning. Dåligt fokus där tror jag så jag la ner det efter en stund och sa ”dethär gör vi en annan dag”:-) Just idag kändes StGeorg långt bort:-)

Jag får finbesök imorgon. Ska bli jätteskoj och jag tror att vinkylen kanske kommer att åderlåtas något. Roligt, roligt blir det i alla fall. Får rapportera hur det hela har avlöpt när jag kikar in inom någon dag.

Må så grankott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *