Beslutsprocess

2013-02-07

Jag är känd för att vara ganska snabb i beslutsprocesser. Det kan gälla inköp av bil, hjullastare t o m häst eller kanske att genomföra en vigsel you name it. Men det finns ett fall där jag är extremt långsam och det är när jag ska byta telefon. Jo allvarligt man skulle kunna tro att det var något som jag kan göra hur och när som helst men ICKE! Dels är jag inte jätteroad av teknikprylar för sakens skull. För mig ska de leverera nytta i första hand och fungera i mitt jobb. Det innebär att det inte får strula ens en liten stund. Så nu har jag sedan i våras/somras scoutat smartphones. Ja ni läste rätt, nästan ett år! Och häromdagen så gjorde jag slag i saken, skaffade mig en Samsung Galaxy s3 med kawasakigrönt skal! Anledningen till att det nu gick fort var mest beroende på att min nuvarande telefon visade tecken på att vilja packa ihop. Ja jag sliter faktiskt ut mina telefoner så risken var att den skulle gå i strejk. Känner mig nöjd med mitt val och har lärt mig hantera de funktioner jag behöver kunna använda såsom telefonen, meddelanden, planering, mail och kamera så I´m good to go!

Hittade en liten beslutsprocess på nätet som jag tycker stämmer så himla bra in på Bettan (en av katterna). Var ambitiös häromdagen och skulle göra kycklingwok till lunch varpå Bettan hoppar upp på bänken och med ett periskop ben försöker snika åt sig en kycklingbit. Då blev matte både upprörd och bestämd och knuffade ner henne från bänken. Väl på golvet så blev hon så kränkt och upprörd så hon bara gick runt och skrek på riktigt maincoon manér. Ja vad säger man om en sådan katt? Tycker bilden beskriver hennes världsbild ganska väl.

Så har vi det i vårt hushåll. Tänker idag inte nämna vädret med så mycket som ett ord (gjorde tydligen just det)!

Ha en skön torsdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *