Back in business

2011-06-18

Så var jag äntligen på banan igen! Datorn fixad med nytt moderkort och nytt modem som är ganska mycket snabbare än det gamla. Har haft en riktigt bra och positiv vecka jobbmässigt och var iväg igår för att välja ut ”vinnartäcken”. Jag ska ju sponsra UPKs augustitävlingar med fina meetingpriser och även MsvB5 klassen. Det blir ganska mycket premier så håll utkik efter proppen! Plaketter är under framtagande och likaså täcken och lite annat. Jätteskog verkligen! Ändå roligare om jag kan vara med och rida om mitt eget meetingpris:-) :-).

Veckan avslutades lite knackigt. Lilla Stina blev sjuk! Förstår inte att mina katter har varit så mycket sjuka. Jag trodde katter bara var friska?? Hur som helst så har hon fått en urinvägsinfektion och var riktigt hängig så mormor åket med henne till vet igår och de vätskade upp henne genom att sticka 7 gånger under huden på olika ställen. Hon var duktig och sa bara pip vid sista sticket. Nu återstår utmaningen att hålla henne inne någon dag så att hon får äta antiinflammatoriskt och penicillin och bli piggare innan man låter henne ”härja fritt”. Lättare sagt än gjort med en utekatt som är van att få springa som hon vill. Med lite mutor och en del lek så går det säkert.

Imorgon är det tävlingsdags med reservation för om Håbo tänker ha samma hemska regnväder som för något år sedan, då stryker jag mig faktiskt. Förra gången slutade det med att jag fick byta skinn i sadeln för det hade helt regnat sönder och det kändes lite dyrt för en tävling. Vi håller tummarna för uppehåll. Nu ska jag åka och hämta medicin för den lilla smissen.

Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *