Att starta eller inte….

2012-02-23

Jag hade så gärna velat ha en mjukare start på säsongen med Russin och fått starta en MsvB först. Men eftersom jag inte bor i Skåne så finns det verkligen inga tävlingar att finna och de få som finns har jag inte lyckats klämma mig in på. Ja man kan säga att jag är långsam men jag har också annat att göra än att endast sitta framför TDB för att passa anmälningstiden. När klassen blir full på 28 sek tja då kan det hända att man missar.

Har därför förtvivlat suttit och tittat runt på tävlingar och ja det finns någon i Dalarna (förhållandevis långt för en klass) och det finns i Skåne (väldigt för långt för en klass). Så vad göra? Är anmäld till en MsvA nästa helg, tycker inte det känns stabilt med serierna även om resten sitter. Vill kanske inte starta förrän jag känner att det riktigt sitter och samtidigt så finns det inga klasser att starta och rutinen med de övriga svårigheterna vill jag ju också träna på. SUCK vad göra? Måste bestämma mig innan imorgon kl 18.00 för om jag ska ha kvar min plats eller om jag ska avanmäla. Det kan ju vara gårdagens väder också nästa helg vad vet jag.

Den andra delen med att avanmäla är att jag på nåt sätt får en låsning på målet. Ja jag är lite målinriktad och då tycker jag inte om att ändra och skjuta fram just den starten. Det är ju detta jag tränar för och även om det är vägen som är målet så är ju detta ett delmål som jag satt upp och det känns lite som ett misslyckande att inte fullföja. Samtidigt vill jag göra det så bra jag kan och då är det smartaste kanske inte att starta nästa helg när jag inte riktigt är där. Ja vad göra?? Eg tror jag att jag har bestämt mig men känner att jag behöver få vara lite velig en stund. Innan kl 18.00 imorgon ska jag ha bestämt mig, så det så!

Innan dess hinner jag kanske jobba lite till:-) Visade upp lite ridning för Yogainstruktörerna igår och det var intressant. Vi pratade en del om andning i olika moment och känslor/medvetenhet om kroppen. Jag tror verkligen att yoga+ridning är en riktigt match made in heaven. Ska bli spännande att se hur det ska utformas. Hur som helst så har jag för instruktörerna berättat hur vi ryttare är uthålliga, målinriktade, envisa, stryktåliga och vana att ge oss i kast med ”omöjliga uppgifter” dvs medveten inkompetens:-) Vi tränar och tränar och tränar och tränar till dess att vi baske mig ska få ner verktyget i lådan och VIPS en vacker dag så sitter det där. Så ve den som kommer att delta i yogan som inte lever upp till detta enträgna släkte som jag utmålat oss som:-) Skämt åsido det är med yoga som med allt annat, det kommer inte av sig självt och kräver arbete men å andra sidan vilken ryttare är inte van vid det?

Imorgon Stuuuuuureeeeee med alla bästaste!! Ha det gott

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *