Åsså var det måndag

2011-03-07

Ja måndag morgon är ju speciell för då har man en helt oskriven vecka framför sig, NOT! Veckan är intecknad till fullo och morgonen känns faktiskt ganska trist med nedfallande vita saker från skyn. Ja det känns verkligen som om man aldrig mer ska få se en grön gräsmatta.Vill ju inte på något sätt låta negativ men nu är jag faktiskt lite less!

Helgen har varit bra, lite träningar, lite baxande av STOR tvättmaskin, mycket skidor och bra pass på pigga hästar. Hade en liten batalj i helgen med en av mina katter. Hon är nog inte riktigt klok tror jag. I fredags hade hon ätit ärtsoppa till lunch. Katter äter väl ändå inte ärtsoppa??? På kvällen hade vi en fight om min telefon. Hon gick fram till bordet och norpade telefonen. Den ligger i en liten väska som hon nog tyckte var rolig. Hon drog ut telefonen och stoppade in den igen. Därefter tog hon tag i väskan och vägrade släppa. Jag kunde riktigt höra hur hon sa – Men släpp då, jag ska bara ringa till mormor!! Undrar om hon lärt sig att sms:a oxå när jag inte ser?

Vet inte om jag har en begynnande förkylning, det vore trist för jag har inte riktigt tid att hänge mig åt det. Jag tror jag tar några panodil så blir jag säkert bra:)

Fick ett roligt klipp från en kompis om hur måndags känslan kan skilja sig från fredag. Tycker det stämmer ganska bra:)

http://www.youtube.com/watch?v=6RSThn7luAo

Ha en bra vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *