Åsså var det jul igen!!

2016-12-23

Nu trodde ni nästan att jag pensionerat mig va?! Nej då snarare tvärtom. Tiden rusar brukar man ju säga och det får man väl säga när jul är här igen och året är nästan förbi. Jag har hunnit göra en massa saker sedan jag skrev något här senast. Varit i Tyskland tillsammans med Sara. Det kräver nästan ett eget inlägg men det har jag inte tid med just nu. Det var i alla fall otroligt lärorikt även denna gång och faktum är att jag tycker själv att jag red bättre men så är jag ju inte det minsta partisk hellerWink. Humpe trampar på och det blir faktiskt bättre och bättre. Russinet är tokmajsa vilket hon alltid är den här tiden och Rioja, peppar peppar ser faktiskt fräsch ut! Så fräsch att jag överväger att börja rida lite. Återkommer om det också.

Utöver jobb och resa har jag också hunnit med lite mys på Krägga, tisdagsmys och andra mys med kompisar och lite middagar på stan. Så ja – jag har fördrivit tiden på ett ganska bra sätt tycker jag.

Av tomten önskar jag mig:

– Mer dagsljus

– Fler passiva timmar per dag

– lite mer ork och spring i benen

I övrigt är jag glad om alla håller sig friska och hela, både människor och djur. Med det kommer man långt

Nu önskar jag en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År ifrån alla oss i Ängeby!!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *