Åsså var det dax igen

2012-03-04

Att byta månad alltså. Ja så var det äntligen en vårmånad! Var också en riktig vårdag igår så hästarna fick gå nakenfisingar! Å vad de tyckte det var mysigt. Tror Riojan och Russin stod i flera timmar och bara kliade varandra. Nu är det inte riktigt samma fina väder.

Har ridit Russin lite försiktigt de senaste dagarna, hon lyckades ju sträcka sig i ryggen strax efter Anna hade varit här (rädd för en matta, den stora tävlingshästen) så jag fick snabbt kalla tillbaka Anna.Tur att hon fanns i sta´n ff. Men Russin känns bra, ganska ladda och inget konstigt stötigt som jag har känt några gånger. Tror det var ryggen/länden som hon hade reaktioner i. Har fått tid hos vet för att göra endoskopi på henne nästa vecka så vi får gå till botten med hennes kraxande. Det känns bra. Fick en ny överraskning nu och det var att Rioja har lyckats få nässelutslag över hela kroppen??!! Har aldrig sett något liknande och jag måste försöka lösa det under dagen.

Har haft en körig vecka (ovanligt?) och börjar vilja fokusera på kommande tävlingar nu när jag ändå lyckats att anmäla till några. Det förutsätter dock att hästarna är friska. Är ju lite konstigt att de inte tänker vara det när de varit det hela vintern (tja förutom Russins kraxande då) men så är det väl. ”Det är helt meningslöst att planera men planering är oumbärlig” något sådant har nån uttryckt och det är nog sant. Det är sällan planer håller men själva planeringen är ju den som på något sätt gör att man tar sig mot målet.

Mellon! Måste bara säga att jag tycker det är urkul! Älskar spektaklet och alla tokdårar som är med och försöker och försöker. Ser mycket fram emot att ”göra” sista omgången med K o B nästa helg. Strategi måste utarbetas inför detta.

Nej ju måste jag jaga vet och göra annan planering för dagen.

Hurra för Li som genomförde sin MsvA som planerat igår! Roligt och jag önskar att jag hade kunnat varit med. Hurra också för Kattis som öppnade sin nya salong i Borlänge efter sju sorger och åtta bedrövelser! Jag hade så gärna velat vara där men jag var det i sinne och hjärta!

Vi hörs senare

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *