Åsså solen

2014-03-10

Under helgen fick man äntligen se solen! Tyvärr blåste det ju halv orkan emellanåt så det blev inget sittande vid någon husvägg direkt. Men det gick bra att rida på utebanan och det var skönt. Något konstigt hände med Rioja i lördags, hon hade ont i munnen. Hur jag tittade så hittade jag egentligen ingenting men hon ville prompt inte bli tränsad så då slapp hon det. Sadlade upp lille Humpen istället och red tillsammans med Daniel på utebanan. Russinet tyckte det var roligt och spännande och Humpen också. Till än början var han väldigt mycket obstinat 5 åring som än skulle springa efter Russin och än skulle springa till stallet. Det varvade han med att piaffera och galoppera.

När matten sedan tröttnade på ”bångstyrigheten” så blev han mjuk och fin och stundtals balanserad. Tyvärr så åkte han på en ny spark på samma knä igen igår och svullnade så då var det färdigridet en sväng igen. Lindade med sprit så han såg rätt ok i morse. Får väl vänta någon dag med att rida på honom till dess det gått ner. Skulle önska att de inte behövde leka ”på” varandra så mycket utan de kan väl för böveln nöja sig med att galoppera runt och bocka, eller?

Nåja, Rioja verkade ok igår igen så jag tog henne på tömmar för att se hur hon såg ut och hon verkade helt normal så hon hade väl bara ”gjort” nåt. De verkar ju kunna det stup i kvarten.

F ö hade vi finfrämmat i helgen. Först var vi på fredagsmys i Stockholm hos Millan och Alfons och åt suuuupergod mat och drack gott vin och pratade och pratade. Andra bekanta var också där så vi hade en jättetrevlig fredagskväll,.

I lördags kom en av mina äldsta och bästa vänner och hälsade på så vi fick se ”spektaklet” mellofinalen tillsammans. Vet inte vad jag tycker egentligen annat än att det var bra att Sanna vann. Grattis till henne!

Gjorde MR på ryggen i veckan också och den visar lite buktningar här och där på diskar men det är troligen inte det som gör så ont. Ortopeden jag träffade idag tror att jag har en piriformissyndrom dvs att delar av muskeln är förstörd och inte kan jobba. Ja det var väl ingen direkt överraskning utan det har jag nog räknat ut fram till nu. Frågan är dock vad vi ska ta oss till med den, vi har lite delade meningar runt detta. Så spännande fortsättning följer.

Nu mot veckans återstående jobb!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *