Åsså riktigt skitbra!!!!

2011-05-29

Det var värst vad mycket det fanns att skriva denna dag men jag har egentligen bara en sak att säga: KVAL, KVAL, KVAL!!!Laughing

Idag var Russinet fantastiskt fin så det spelade ingen roll att vi tappade 12-14 poäng på skitmissar här och där, vi lyckades ta sista kvalet till MsvA ändå. Det känns verkligen som en milstolpe och det var roligt att få göra det med en sådan ritt. Hon var mjuk och jag kunde slappna av och parera henne när hon ville spänna till så det blev liksom inget väsen av det. Vi missade eg två av bytena, inte grovt men tillräckligt för att de inte skulle få godkända poäng, hon blev stark till ena enkla bytet och hon ryggar ju ”sådär” och vi kunde inte stå still i sista halten. Men resten var så bra så det gjorde inget, kvalet var klart ändå. Det känns som en milstolpe och att de missar vi gjorde är sådant som är enkelt att åtgärda. Det viktigaste var att få en fin ridkänsla på banan och dessutom samla poäng av en domare som kanske inte hör till den mest generösa sorten.

Hipp hurra, nu blir det champis!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *