Åsså bildbevis

2012-12-17

Som ni säkert förstår så har resten av förra veckan och helgen åtgått till nja inte direkt smekmånad men ganska mycket snöskottning:-) Nu är det officiellt det också, JAG HATAR SNÖ! Så där vad det sagt och ute. Dock har lite tid ägnats åt att ”älta” vår bröllopsdag, det var den verkligen värd. Därtill har det rasat in massor av gratulationer och blommor så jag blir direkt rörd. Tack alla alla för er uppvaktning!

Hästarna går fortfarande på sparlåga men när de går så gör de det riktigt bra. Min fortsatta träning med Russin gällande serierna verkar ge utdelning och Riojan hon är som vanligt konserverad oavsett om hon jobbar mycket eller lite. Vädret har gjort att vårt fokus har legat mer på att få undan snömassor än att fokusera på kvalitativ ridning. Men jag hyser hopp om att allteftersom ruska igång oss efter två veckors ”mellanläge”.

Tänkte visa lite bilder på vår stora dag för den som är intresserad. Uppdatering av annat slag är att vänta men inte just idag:-)

Nu är det nära

Här är det klart kl 12:12!

Vinterbröllop är vackert, speciellt när man får ekipera sig med en ny kappa:-) 🙂

Vårs kära bröllopsgäster (förutom bästaste Anna då som stod bakom kameran)

En gång i tiden ville jag bli florist, av det blev intet men min egen bukett fick jag i alla fall binda

Så här glada kan man vara när man gift sig

Och lite hungriga också, på väg till bröllopslunch!

Jag tycker att vi var riktigt fina denna dag eller som Daniel sa ”det är rätt dag att peaka!” 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *