Är det höst?

2011-09-28

Jag vet inte om det riktigt är höst ännu. Igår kväll så kändes det inte som det i alla fall. Det var varmt och solen sken så sen sommaren drar ut lite. Det får den gärna göra och frostnätterna kan få vänta ett tag till för då får löven vara kvar på träden en stund till. Förkylningen har som sagt brutit ut nu och jag känner mig mycket bättre. Visst är det konstigt att man oftast är som risigast innan det bryter ut? Det är så svårt att hävda att man är sjuk då för det varken hörs eller syns. När sedan det blir synligt och ”hörligt” så är man redan på bättringsvägen:-)

Jag ägnade större delen av dagen igår åt att vila och det gjorde nog susen. Var mycket piggare på kvällen så vi tog oss en ridtur. Jag på Russin och Daniel på Riojan. Vi gjorde ett ganska bra pass på banan och som väl är så verkar låsningen vid bytena vara borta igen. Det händer att hon byter på andra hjälpen men då är det inte spänt och kort och däremellan gjorde hon fina luftiga byten åt bägge håll. Skönt! På söndag är det som sagt sista omgången i div 1 och därmed också sista tävlingen för säsongen med Russin. Jag hoppas att det blir en bra slutrunda med tanke på uppladdningen som väl hade kunnat blivit bättre. Därefter ska vi besöka Brunmåla och försöka gå till botten med hennes fot och sedan är det träning och träning och lite rehabträning också som inte riktigt hinns med under säsongen. Det känns bra att ha några månader på sig nu att bygga upp igen.

Det kan behövas för såväl häst som ryttare. Jag ska försöka jobba lite mer med min rygg. Den har varit ganska ok nu måste jag säga. Det är snart ganska precis ett år sedan jag åkte på det där ordentliga ryggskottet. Det är nog också ganska typiskt den här tiden på året. Det blir lite kallare och man är inte lika pigg som på sommaren så det är lätt hänt att man drar till lite. Peppar,peppar så har jag haft lite känningar men lyckats häva det ganska snabbt. Ska nu försöka träna den ordentligt samtidigt som hästarna får sin träning så ska vi se om vi inte kan komma ut till vårsäsongen i bra skick.

Nu väntar lite arbete, ha en skön sensommardag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *