Äntligen Wiegerträning

2011-08-29

Sådär ja! Ordningen återställd, mr deBoer har varit här igen och gett oss våra fiskar varma:-) Det är så himla kul. Fint väder och vi var ute denna gång (förutom Sara som huserade i ridhuset och därför inte hamnade på bild, sorry). Pressfotografen var annars på plats och fotade oss i bättre och sämre vinklar. Det berodde säkert inte på honom:-). Jag började med Riojan och hon var pigg och glad och vi nötte på med lite byten. Och om bara piloten gör rätt ibland så byter hon fint. Tänk att det ska vara så svårt att inte göra något!!!

Russinet var också fin och kändes pigg efter gårdagens vila. Vi fick traggla skolor i mellantravstänk och jag tycker det är svåååårt. Jag vill så gärna ha henne mjukare och lite mer i luften men de ser tydligen bättre ut än de känns så jag får väl ”harva” på med det ett tag få se om jag får in någon känsla. Fick göra 4or och 3or och det gick riktigt bra. Inte för fort och ganska koncentrerat och när man då känner sig lite nöjd med att efter ihärdigt tragglande äntligen få till de där serierna som man tyckte var svårt så säger Wieger hmmmm tempies. Sa du att jag skulle göra en ny fyra sa jag lite förhoppningsfull? Nej sa han du ska göra 2or och tittade på mig som bara han kan. Åhej och hå sa jag nyss kunde jag ju inte göra 3 or. Kan man inte få suga på det en liiiiiten stund:-) Nej sa han gör 2or! Sagt och gjort, vi satte av i sporrsträck naturligtvis (asgarv) som alltid när något nytt ska göras. Fick lite hejd på oss och gjorde två byten men sen var det liksom stopp. Inte hos Russinet men väl hos mig. JAG HINNER BARA INTE!! Hur långsam kan en människa bli? Känner mig som en snigel på tjärad bräda eller en mal i motvind eller vad jag nu ska jämföra med. Det är ju själv sjutton att det ska vara så svårt. Men å andra sidan det tyckte jag att det var med 3or och 4or också för bara en månad sedan så det är väl bara att bita ihop, igen.

Så en lite bildkavalkad över alla duktiga ryttare idag (förutom Sara då som var i ridhuset)

In case mr de Boer is reading this we just like to take the opportunity and tell you how happy we are that you come here and help us with ourselves (we know the horses can:-). We hope that we will be good students so you don´t get tired of travelling to the cold scandinavia because the help we get is invaluable. Thank you and take it easy with riding the youngsters:-)

Cool-Sara och Candy

Igen

Hjärtehästen

Hanna

Frida

Frida och Wieger

 Russinet

 

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *