Äntligen tinad!

2012-03-13

Det gäller såväl mig som hagarna/ridbanorna! Hurra, äntligen är isen/snön borta i hagen så när jag ska börja rida igen kanske jag kan göra det ute t o mLaughing. Nu kan vi börja vårstäda hagarna så att de är fina igen och blåsten gör att det torkar fort. Tydligen gör också blåsten att hästarna måste springa runt runt i stora cirklar, hoppa och fnysa. Jag tror att det dels är blåsten, solen men framförallt underlaget som gör att de känner sig säkra och glada och kan dra repa efter repa.

Annars på hästfronten intet nytt. Det blir ju gärna så när man inte rider. Känns som om det var länge sedan jag satt till häst men det handlar inte om mer än 6 dagar så det är ju egentligen inte så mycket.

Imorse kom delar till min hjullastare! Ja vet ni vad konstigt det är men jag tycker det är jätteroligt med en hjullastare. Jag hade verkligen inte trott det för något år sedan men som sagt, kroppen är lite less på att lyfta, jobba tungt, alltför tungt ofta. Det ska bli härligt roligt att börja göra ”vårfint” och grusa upp lite här och där. Så nu väntar vi bara på att själva maskinen ska komma också samt lite grus sedan är vi på hugget!

Ska på sent möte idag så det blir en lite konstig dag idag också. Börjar behöva plocka ihop för det så jag tittade eg bara in en sväng för att säga HEJ och också för att säga kolla Hippson och Patriks nya häst. Ja han börjar bli riktigt väl beriden så jag förstår att Toy Story inte riktigt platsar längre:-)

 

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *