Äntligen Februari

2015-02-11

Ja nu har det varit februari i nästan två veckor och jag har verkligen inte hittat någon tid att skriva något. Inspirationen har varit låg kan man säga och dagarna varit fulla. Jag har mycket arbete och ganska mycket resor under februari. Igår var jag till Malmö. Härligt att se gröna ängar och gräsmattor och med lite sol på det, riktigt vårkänsla. Den förbyttes till något annat när jag kom hem och möttes av flera meter snö igen:-(.

Imorse gjorde jag något som jag också gjorde en helg för några veckor sedan. Vaknade min vana trogen och kikade på klockan, strax efter 6 så jag tänkte att det är dags att gå upp. Klädde på mig och kom ut på trappen och tittade ner mot stallet. Lysena utanför var släckta hmmm? De tänds automatiskt kl 6, smög in i köket och tittade på klockan, då var den 05.10! Av med kläderna och ner i sängen igen och gjorde ett nytt försök vid 6. Nåja det är kanske inte så konstigt att man är trött på kvällarna.

Hästarna tuffar på, lite på sparlåga p g a att jag inte riktigt hinner. Humpen fick en spark på ”låret” förra veckan och fick värsta lårkakan. Som väl var så tog täcket emot smällen från brodden så det blev inget hål. Bra de där Rambotäckena. Jag longerade honom i måndags och då såg han liiite stel ut men inte halt så det är dags att börja jobba honom igen.

Vad har jag gjort annars? Ja jag har försökt fixa till mina ögon, bytt optiker vilket var ett lyckokast. Man kan säga att min förra optiker nog gjort en felbedömning de senaste fyra åren. Trist men bra nu när jag åtgärdat det. Ska komplettera mina linser med lite glasögon vid olika tillfällen så nu har jag valt ut lite fräcka bågar som jag kan ha.

Solen skiner och dagarna har blivit längre och jag bara ÄLSKAR februari.

Nåväl liten uppdatering men dock ett livstecken!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *