Äntligen!

2012-08-15

En diagnos! Äntligen en diagnos! Hade ut Emilia idag för att göra kompletterande röntgen på kotbenet men det struntade vi i då hon grävde lite mer i hoven och till slut hittade…. en hovböld! Ja ännu är det väl ingen mening med att ropa hurra och det är ju mer än märkligt när man kan känna sig så lättad över detta men en hovböld är trots allt mycket bättre än alla de andra alternativ som stod till buds. Nu står hon gipsad och kommer att göra så till det är dags för skoning på torsdag nästa vecka så får min hovslagare titta på henne då igen och se hur vi ska gå vidare.

Det känns som om jag sprungit ett maraton, jag är helt slut. Det var som om all luft gick ur mig av lättnad. Äntligen något att förhålla sig till och förhoppningsvis ska hon nu också slippa ha så himla ont. Det gör ont i mattehjärtat att se hjärtehästen i detta skick. Hon är ju verkligen mitt öga och mitt hjärta den där hästen. Det spelar mig ingen roll om hela höstsäsongen är förstörd det viktiga är att hon kan bli bra igen.

Nu ska jag ringa några samtal och sedan försöka samla ihop mig inför dagens andra uppgifter. Återkommer med rapport

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *