Ännu en vardag

2011-03-15

Så rullar det på som vanligt. Tack alla snälla människor som har hört av sig efter helgens tävling. Jag blir jätteglad och rörd över det engagemang som finns hos vissa i hur vi har haft det hjärtehästen och jag och jag känner verkligen det äkta engagemanget! Det är verkligen hur härligt som helst, kärlek säger jag bara!!!

Den andra hjärtehästen har nästan känts som om hon suttit på undantag men det är inte sant. Det är nog bara så att fokus har legat på detta att få åka ut med Riojan så jag tycker inte jag fokuserat på något annat. Russinet fick i alla fall jobba lite igår innan IR-Anna satte igång med sina behandlingar. Hon var riktigt fin. Hon har ju varit tokbrunstig nu i 10 dagar! Det har aldrig hänt förut att hon visat brunst på detta sätt och definitivt inte så länge men vi vet att det helt enkelt beror på O´boy. Han har nu fått gå i hage närmast tjejerna och han måste utstråla något alldeles otroligt mycket hingst eftersom det blev sådana reaktioner. Så alla vet som har sett Russinet !in action” hur hon blir i brunst. Ja V12a turbo-nitroglycerin. Så det var väl en evinnerlig tur att det inte var hon som skulle tävla förra helgen för det hade kunnat bli direkt farligt:-)

Nåväl ett bra pass, många rena, lugna (!) byten och skolor i galopp med byten. Både från enkla slutor och i sax. Hon var riktigt fin fastän Lina lastade sin Hilda utanför. Ja stackars Lina ja. Hon fick rida med magsjuka och allt igår innan behandling och när hon ridit klart gick hon ut och kräktes. Ja det var inte utan att man kändes som demontränaren från helvetet. Embarassed Idag mådde hon i alla fall bättre så hon hade inte fått några men, så vi säger väl som vanligt, det som inte dödar- härdarWink.

Ska runda upp arbetsdagen och gå in till Anna och se vad det är för status på mina pållar.

Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *