Åldern märks

2011-02-17

Nu är det väldigt nära min 25:e födelsedag igen! Den inträffar nog för ca 20:e gången nu. Det känns ju riktigt bra tycker men jag Insåg efter träningen för Wieger att åldern faktiskt sätter lite spår. Igår morse när jag vaknade så kunde jag inte djupandas. Riktigt träningsvärk runt bröstkorgen eller i den nedre delen mot midjan till. Det var verkligen ingen lek och jag ägnade många timmar under förmiddagen åt att just djupandas. Man blir lite konstig då för när man får i sig så mycket syre så blir man faktiskt lite yr i mössan:) Nåväl det var väl ingen större fara utan rätt och slätt träningsvärk (kanske beroende på de flygande bytena med Riojan, hängandes över halsen och bockandes i bak). Det blir lätt så att nya rörelser som man vanligen inte gör med kroppen verkligen ger träningsvärk i den här åldern!

Har ju tyvärr inte lyckats hinna rida något sedan i måndags. Denna vecka har varit upptagen med möten 12 timmar per dag och sedan lite kontorsarbete och då blir det inte så mycket tid kvar.Tyvärr är det lika idag också så det är nog först imorgon som jag kommer att kravla mig upp på hästryggen igen. Det kanske är lika bra så får den gamla ryggen vila sig lite i form. Kylan tar på kroppen också, den gjorde inte det förr men nu märker jag att jag blir stum i muskulaturen så jag får tänka mig för. Är ju alltid rädd att jag ska dra på mig ett ryggskott igen. Huah kan inte tänka mig något värre faktiskt.

Ska försöka ta lite paus under kvällen i morgon och även på lördag för att fira lite. Man ska alltid ta chansen att fira tycker jag, det bjuds inte jättemånga tillfällen men när de kommer så ska man göra det ordentligt:) Så jag planerar att göra det på lördag.

Söndagen går nog mest åt att hinna ikapp inför nästa vecka och om det går som det ska så kan nästa vecka bli lite mer dräglig. Missförstå mig inte, jag har roligt i det jag gör men just för tillfället erbjuder dygnet något för få timmar för att hinna med allt trots att det börjar blir ljust på morgnar och eftermiddagar. Energinivån är i alla fall högre och det är en lättnad i sig.

Om jag inte hinner uppdatera innan helgen så önskar jag er alla en riktigt trevlig helg och hoppas att ni alla har något speciellt att fira!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *