Ackumulerat

2012-02-17

Om jag kunde samla ihop alla sms som jag skickat den här veckan så tror jag att det skulle bli ett redigt blogginlägg. Vet inte om det är därför jag inte lyckats få ner några ord här. Det är nog inte hela sanningen utan som jag sagt tidigare att tiden räcker inte riktigt och när det händer så m ycket så känns det som att det finns så lite att skriva om. Visst är väl det lite lustigt? Ja ackumulera skulle man behöva göra på många fronter. En ackumulation som når sin pik imorgon är att jag fyller på ett år till på min nacke (kropp, själ you name it!). Det blir skoj, jag tycker ff det är roligt att fylla år, lite god mat, lite gott vin, lite goda vänner, ja det känns bra helt enkelt!

Har börjat med att köpa ”små” presenter till mig själv, det tycker jag är extra roligt. Vi har också planerat in en spa-dag i ett litet tjejgäng och det ska bli så himla trevlig, skoj, mysigt! Det är så härligt att få tid att bara sitta, prata och i Sturemiljön blir det extra speciellt.

Vad har egentligen hänt i veckan då? Ja allt möjligt, började med Wieger som jag redan skrivit om, jobbade sedan som en liten iller, sprang på stan och ja just ja det har jag inte berättat. Jag sprang på en av våra mer namnkunniga skådespelare när jag vek runt ett hörn när jag var på stan. H*n har väl alltid sett lite sliten ut men det här tog nog priset! Jag blev direkt rädd och började kika mig omkring om det var Halloween i alla fall och inte alla hjärtans dag! Ja det är uppenbart att TV och film retucherar riktigt bra men jag har aldrig riktigt upplevt att h*n var så väldigt fixad vid framträdanden. Ja där ser man vilken nidbild man kan få av människor. Tur att man inte finns vare sig på TV eller film eller posters så att man inte har något att leva upp till. Den slitna person man är räcker liksom:-)

Vädret måste jag ju bara nämna (som den semi-panjis jag är:-)). Det är helt enkelt underligt. Tittar ut nu och ser en härlig vinterdag med sol, sol, sol och känner hur energin kommer krypande. Det har inte riktigt varit fallet de senaste dagarna i snöstorm och yra. Less är jag på vintern men faktiskt inte sådana här dagar! Då kan den få fortsätta en stund till.

Dagen bjuder på arbete (fort och mycket), hårklippning (måste sköta personlig hygien!), proviantering (trist att bjuda på gröt som jag själv f ö inte tycker om) ridning (måste verkligen börja trimma inför tävling), final i på spåret (finns inget härligare än att få känna sig helt obildad) och förmodligen somna i soffan (väldigt små odds).

Säger som jag brukar, thank good it´s friday!

Anette

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *