Wunderbar!

2010-10-18

Ja men jösses vad roligt det var! Att rida för Wieger menar jag. Ett nytt system som funkade fantastiskt bra på min ûberladdade häst. Hon trodde nog att det var tävling på hemmaplan med transporter, hästar och en massa människor som sprang in och ut. Till en början så var hon jättespänd och ganska ”Russinlik”. Faktiskt väldigt lik hur hon blir på tävlingsbanan. Det tyckte jag var bra eftersom det är så svårt att framkalla på träning. Lite kortfattat kan man säga att det var mer ”handridning” än vad jag är van vid (fast på ett bra sätt) och mycket lätta upp ur sadeln och inte ge några starka hjälper. Han satte också fart på oss ganska snabbt i passet, mycket tidigare än vad jag skulle gjort själv och det fungerade utmärkt. Hon kändes jättefin och jag fick några nya verktyg att stoppa i lådan och som jag kan träna på de närmaste veckorna tills han kommer tillbaka.

Härligast var nog att jag fick tillbaka inspiration och kände mig jättesugen på att rida igen, gärna ett pass till idagSmile. Russin är nog nöjd med att slippa, hon var lite trött redan igår så hon låg faktiskt och åt igår eftermiddag, det är inte det vanligaste. Jag har sedan ägnat en del tid att titta på övriga mellan lite fix i stallet och en del arbete. Verkar inte som om jag kommer ur mina ridkläder idag och tur är väl att jag har ett arbete som ibland går att sköta per telefon.

Jag väntar in dagens paparazzi, Anna, som sprang runt och tog kort på träningen. Lägger ut bilder när hon har haft tid att ladda upp dem.

Återkommer vidare med mer rapporter när jag har lite mer tid.

Tjipp!

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *