Vinter

2010-11-08

Ja helgen blev ju fantastiskt trevlig. I lördags hade vi goda vänner på middag och det var som vanligt många skratt (framförallt när Dimitri berättade om sin tid som mafioso). Maten blev riktigt god, vinet utsökt och sällskapet som sagt så vansinnigt trevligt! Tack kära vänner för det, om ett gott skratt förlänger livet så har jag sannerligen fyllt på med några år.

Igår var Anna här för den första dagens behandling. Hästarna mår ganska bra. Rioja hade inte helt oväntat lite reaktioner i fram och jag tror det beror på sparken hon måste fått på knät. Däremot så hade hon inga reaktioner i rygg och bak och det var ju riktigt glädjande. Har ridit lite både lördag och söndag och det går bättre även om det ff känns lite skört. Hade ett par lektioner igår och det är alltid lika roligt när det händer saker med eleverna och man ser framtstegen. Bra jobbat tjejer!

 Igår em var vi iväg och firade min moster och tittade på hennes nya lägenhet. Hon har köpt sig en jättefin lägenhet i Enköping och jag hoppas att hon kommer att trivas där. Ja sedan var helgen slut, lite snopet faktiskt för det kändes som om det gick jättefort. Hann inte ens åka och hälsa på Matcho denna helg så det kanske blir ikväll istället då hästarna får vila och jag ska få behandling.

Imorse vaknade jag till en vinterdag. -9 grader, massa frost och så en helt otrolig soluppgång. Ja det ska ju tydligen kunna bli lite kallgrader och samtidigt blir det ju rent fint och torrt så det gör väl inte så mycket. Det är härliga dagar i solen för hästarna. Funderar på om jag inte ändå måste klippa mina utegångsfår?! Russin har päls så hon ser nästan ut som en american curly, hon är ju apelkastad på sommaren och på de fläckarna så blir pälsen vågig så det ser nästan ut som celluliter. Stackars häst, tur att hon får ha täcke i hagen så att hon inte blir retad.

Ska väl fortsätta med mina stående/gående möten även denna vecka. Kanske kan jag sitta fram emot helgen. Det är inte det viktigaste utan det som är mest väsentligt är att jag är bra till måndag då Wieger kommer för då tänkte jag ta med bägge hästarna.Ni får hålla tummarna!

Ha en härlig höstdag.

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *