Vilken upplevelse!

2012-07-23

Alla vet ju vid det här laget att jag närmar mig 100 år (vem gör inte det förresten:-)). Hur som helst så kan det ibland kännas så beroende på vad man håller på med. Hur som helst så var vi igår iväg och såg Tom Jones i Dalhalla. Vilken upplevelse! Karln är 71 år gammal och sjöng så det gav rysningar efter ryggen. Jag kan ju i princip alla låtar på hans första två album då vi brukade dansa till It´s not unusual och Delilah framför spisen i gamla huset. De spelades om och om igen och jag minns det så tydligt. Han spelade naturligtvis dessa gamla örhängen men också Sexbomb och Kiss. Det var helt underbart. Dalhalla är ju i sig alldeles speciellt både gällande akustik och ljusupplevelse och igår slapp vi också regnet.

Vi rockade röv och medelåldern var runt 60 år, det var häftigt! Härlig upplevelse, härligt minne och förmodligen sista gången man hade möjlighet att se honom. Måste nog beställa några av hans gamla skivor igen för det är skön musik, skönt gung och som sagt en helt makalös röst att höra på. Supertack till mamma och hennes väninna Irene med väninna och Claes som fixade biljetter och gjorde kvällen minnesvärd! Och tack också till Margareta och Lina som fixade markservicen så att vi kom iväg.

Red innan vi åkte igår och med stort fokus på matte så kändes Russinet riktigt bra. Riojan stuffade runt med morgonstel husse men såg fin och rörlig ut. En liten stund i solstolen på terassen och sedan fix och iväg. Direkt efter vi åkt så mulnade det och kom en regnskur så jag tror vi fick det bästa av allt igår, ibland ska man ha tur.

Lyssnade på radion igår när vi åkte upp och hörde något imponerande. Tydligen hade Bruce Springsteen ställt sig till förfogande för att göra en spelning på Utöja. De tackade dock nej för de vill hellre ha Mikael Wiehe. Snacka om fjäder i hatten, bli vald före Bossen, det borde han kunna leva på en stund! Bossen fick spela i Oslo istället läste jag men visst fnissade jag lite när jag lyssnade på radion.

Nu är det arbetsvecka igen, lite träningar, planeringar för nya hästens transport och förhoppningsvis har också solariet anlänt med posten. Ja något finns det alltid att pyssla med, märks att sommaren börjar lida mot den senare fasen och vi fortsätter hoppas på sol. Den kanske kommer när vi är på Gotland vad vet jag, jag fortsätter hoppas och är obotlig optimist. Men innan dess är det ju också dags för tävling och dessutom i min nya frack. Har inte hunnit ändra den så vi får se hur den kommer att pimpas med tiden. Håller med Renée som i sin blogg skrev att hon nog måste varit skata i ett tidigare liv. När det gäller mig så påstår vissa att jag är just en sådan nu också så det är kanske därför jag gillar glitter:-)

Ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *