Vilken ät helg

2011-06-06

Ja inte har vi bara ätit men ätit har vi gjort och gott dessutom. I torsdags var vi hos goda vänner i norra Uppland och bjöds på en gourmetmiddag utav rang måste jag säga. God mat, god dryck och gott sällskap, kan det bli bättre??!! Hade en mellandag på fredagen då vi fick sköta matbestyren själva och då vet jag faktiskt inte riktigt vad vi åt. Lördagen avnjöt vi ytterligare 40 årsfirande hos andra goda vänner, denna gång i stan. Ja inte var det någon sämre standard på det etablissemanget! Supergod mat, dryck och roligt sällskap. Roffe var en särskilt rolig bekantskap!!

Söndagen invigde vi vår nyinköpta gasolgrill och grillade lite sparris, fläskytterfilé och grönsaker. Det var inget fel på det heller och idag ska vi grilla gös som serveras med rödbetor fetaost och färskpotatis. Tror vi får dricka något vitt till det också så helgen får avrundas på ett värdigt sättWink.

har varit skönt att inte tävla denna helg utan kunna njuta av vädret, solat lite, jobbat lite i trädgården, fått lite jobb gjort och faktiskt känt mig riktigt ledig. Jag tycker man blir lite ”ansvarslös” när det blir sånt här väder. Det är som om man har all tid i världen och saker och ting känns inte så himla viktiga. Vet inte om det är för att värmen lurar in mig i någon form av semesterkänsla. Hur som helst så har hästarna fått ta det lite lugnt några dagar då de vaccinerades i fredags ochimorgon kommer Anna. Så jag tog beslutet att ta tillbaka min anmälan från Enköping till helgen. Tyckte att det blev lite konstig uppladdning och för lite ridning på hjärtehästen för att det ska bli nåt vettigt. Tyvärr så finns det inga direkta tillfällen i närtid efter denna tävling men ev har jag hittat en i slutet av juli som skulle kunna passa. Jag vill ju hur som helst ge henne vettiga förutsättningar när hon ska ut. Håbo är väl inte att tänka på antar jag, jag tror jag var 35:e reserv eller nåt där så den går nog bort.

Russin ska däremot få gå Håbo, det ska bli spännande att se om jag kan fortsätta på den inslagna vägen om ridkänsla på tävlingsbanan och framförallt i deras ganska mörka och svåra ridhus.

Hjärtehästen har jag tränat byten på de senaste två ridpassen och baske mig om hon inte har satt några stycken varje pass, utan Wieger och långpiskSmile. Ska träna vidare på dem så kanske vi kan göra det bättre när Wieger kommer till nästa helg redan. Hoppsan vad tiden går fort. Har börjat kika på StGeorg nu och ska lägga mig i hårdträning för seriebytena, det går ju inte an att få brainfreeze varje gång man ska göra en serie, det måste tränas bort helt enkelt.

Nu väntar grillen och drycken så jag önskar er en fortsatt härlig helg!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *