Vår!

2011-04-14

Äntligen känns det som vår på riktigt. Man överskattar dock sin egen förmåga och ork och gör dagarna alltför långa. Men det kan det vara värt. Kanske lika bra att hålla igång för så fort jag hamnar i soffan framför något program så lyckas jag oftast hålla koncentrationen i ca 2 episoder dvs mellan första och andra reklamen sedan är jag lost. Det slutar oftast med att jag vaknar av att jag snarkar! Ålderstecken, nej då inte alls:-)

Har precis varit och träffat hovslagare och Matcho igen och har nu fixat lite till med hans fötter, hittar dock vare sig ingång eller utgång för den förmodade hovbölden så jag vet inte jag… Ska ta och ringa Micke imorgon och konsultera tror jag. Vi kommer ändå att kampera ihop ett antal gånger nu under våren för att försöka ”förflytta” Matchos trakter tillbaka något. Som väl är så ska han ju inte göra något speciellt det kommande året så man har då möjlighet att laborera lite med hans fötter utan att det gör så mycket, eller i alla fall så han slipper belastning.

Har haft förmånen att rida två morgnar nu, det är verkligen jätteskönt att kunna göra det för det spelar ingen roll om man är trött på morgonen så är i alla fall jag piggare då än jag är på kvällen. Dessutom var det en riktigt fin morgon imorse med sol och stilla och skönt att rida på utebanan, som vi längtat efter det. Det blev ett tyngre pass än jag hade tänkt då jag tog av sporrarna och Russinet är inte den som är mest framme för pisken, snarare tvärtom. Man saknar den extra lilla puffen man kan få med sporren med det gick helt ok ändå. Måste trimma på lite nu då det närmar sig tävling, ska bli spännande.

Såg en film som låg ute på FB som inspirerade massor på en ryttare med fantastisk sits och en fantastisk häst. Bra att ha sådana bilder i huvudet när man tränar. Skulle önska att man hade fler sådana runt omkring sig mer dagligen, vem vet hur det skulle kunna smitta:)

Nu har jag varit och köpt grillkorv men tyvärr inget korvbröd, det var förstås slut, liten besvikelse får man säga. Nåväl hamburgerbröd kanske funkar som subsitut?! Till helgen åker jag hemom dvs till Dalarna, ska bli riktigt skoj att gå på fest och träffa gamla kompisar.

Checkar in lite senare! Ha det riktigt gott i den fina vårsolen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *