Välkommen till Ängeby ryttargård

”Modus vivendi – Ett sätt att leva”  – så tänkte vi när vi byggde och startade Ängeby Ryttargård 2006. Stall och ridhus stod klart för inflyttning maj 2007.

”Vi” består av Anette och Daniel Simson som tillsammans driver den. Där har vi våra hästar, Rioja, Sun Maid (allmänt kallad för Russin), Cruise Time (allmänt kallad Humpe) och katterna Stina, Frida, Bettan och Bob -RIP.

Anette är IT-konsult med en lång hästbakgrund, tävlar själv, har träningar och programridningar och fd dressyrdomare i drygt 20 år.  Daniel är konstnärssjälen och mångsysslaren som till vardags jobbar på ett gymnasieboende.

Ängeby Ryttargård är en liten exklusiv hästgård med plats för 6 hästar. Gården är byggd med ”hästen i centrum” och filosofin är att om hästarna mår bra så gör ägarna det också. Vi har inte en massa krångliga regler utan litar på sunt förnuft, god hästkunskap, ödmjukhet och sportslighet inför hästen och varandra.

Utöver inackorderingsstall har vi också annan verksamhet på gården såsom hästförmedling, foderförsäljning, tvätt av hästtäcken (och andra hästprylar), friskvård för häst och människa samt träningar och programridningar.

Anette har också sitt kontor i stallbyggnaden så de stunder hon inte är på möten sitter hon oftast där eller på hästryggen. Daniel känner man igen på att han oftast ”fixar” med något

Välkomna att titta in till oss på Ängeby Ryttargård!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *