Vad är det värt?

2012-07-10

Så var det igång. 5 åringarna semi idag. Tyvärr tror jag det är den sämsta omgången på de 10 år jag varit här. Att nå final på 64proc undrar jag om det hänt tidigare. Därtill saknas alla de större namnen, kanske därför det också saknas de där riktiga aha-hästarna. Några fIna har vi sett och en del riktigt fin ridning men också en del dålig ridning med otränade ryttare på ok hästar.

Själv letar jag ny tävlingshjälm. Hittade en riktigt snygg men den kostade 8500 kr!!!! Nog för att jag tycker att mitt huvud är en av mina viktigaste kroppsdelar och visst hade man livstidsgaranti på hjälmen men vaddå??? Det skulle innebära att jag en gång om året skulle slänga den i golvet o säga till leverantören att jag ramlat av så jag får en ny annars vet jag inte riktigt hur jag ska kunna motivera detta inköp. Nåväl har ju några dagar kvar så jag hinner kanske hitta nån. Nu är nya outfiten på som jag införskaffade idag så nu iväg till RÖGERIET!

Kram

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *