Tvärnit

2010-10-26

Ja det blev det med det mesta faktiskt! Efter att i helgen ha ”vårdat” mitt ryggskott så kände jag mig tydligen gymnastisk igår och skulle på något smidigt sätt ta mig över en sladd. Gissa om jag ångrat det några gånger. Ifrån att tro att jag i måndags skulle vara i riddugligt skick så har jag sänkt ambitionsnivån till att jag är glad om jag kan sätta mig på toaletten utan att svimma. Och om jag tagit mig dit att jag ska ta mig upp igen. Ja ett massivt ryggskott lyckades jag ordna. Har verkligen aldrig varit med om något liknande. Då jämför jag det med när jag fick en häst över mig för 3 år sedan (gick runt och den landade på bäckenet) det gjorde ont men inte till närmelsevis som detta. Ja pust ja. Det är vid sådana här tillfällen man kommer underfund med vilka fantastiska människor man har runt sig som erbjuder sig att hjälpa till med både det ena och det andra. Ni vet vilka ni är och STORA KRAMAR till er alla. Jag hoppas att jag kan återgälda det (men verkligen inte för att ni har fått ryggskott för det önskar jag inte någon eller ja kanske nån då men inte av erWink)

Som väl är så kommer ju IR-Anna nästa helg så om inte annat så kommer jag att kunna få hjälp av henne att försöka rehabba mig igen. Idag har jag ju uppenbarligen (stärkt av lite smärtis) tagit mig ner i sittande på kontoret och då kan jag ju ändå sköta mitt jobb. Det är väl tur att jag jobbar med det jag gör så att det ändå går att lösa på nåt sätt.

Ja taggad var jag att fortsätta min Wieger ridning, har dock blivit lite av det så just nu får Russinet lite vila, kan inte göra så mycket åt det. Rioja hade precis blivit återställd i knät efter en veckas vila men hon får väl vila vidare i alla fall. Matcho är väl den enda man inte har samvete för, han ska ju inte göra något annat än att växa och vara söt och det tycker jag han klarar bra så någon del av planen verkar hålla i alla fall.

Ja det var bara ett litet livstecken för de av er som tror att jag försvunnit.

Håll tummarna för snabb återhämtning

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *