Thank god it´s friday!

2010-11-12

Det känns verkligen så. Skulle kanske ha varit på partyhumör om det inte var så att det var en alldeles särskilt äcklig novemberdag idag. Hur som helst så var ridpassen igår minst lika magiska som i förrgår. Det är inte klokt vad roligt det kan vara att rida, skulle kunna göra det mest hela tiden. Men idag får de vila för att sedan under helgen börja tagga till inför måndag. O så jag längtar. Hoppas verkligen inte att det blir ett antiklimax för att förväntan är så hög.

Inatt hade vi full rulle i huset. Vaknade kl 03.45 av att det skramlade i köket, rassel av klor innan det avslutades med ”piip, piip” tyst. Jag låg mest och tänkte, ”hoppas att de dödade musen så att den inte ligger och trycker någonstans”. Det vore ju så ytterst otrevligt om man lyfte upp kläderna och en mus hoppade ut. Det får mig att tänka på Ulrika P och hennes gummistövlar.. He he, det är en annan historia. Ni kanske får gå till hennes UPK blogg och be henne berätta den igen. Den är inget för blödiga det kan jag säga.

Jag tror dessutom att det var BOB som fångade musen. Han är nämligen den enda som hörs när han går, han har problem med att fälla in klorna så det rasslar ganska bra när han går på parketten. Han var dessutom så där himla mallig i morse så jag misstänker att han sa att ”DET VAR JAG”. Jag berömde honom i alla fall utan att veta han är så go så han kan liksom få beröm i förebyggande även om hans säsong är över. Han höjdarvilt är ju som bekant nattfjärilar.

Ny stallgäst fr o m lördag, det blev snabba ryck och blir roligt. Ev är det ytterligare en på väg in och då är vi fullt manskap igen. Nu ska jag gå in och äta en god fredagsmiddag, idag serveras sjötunga Walewska med en god chardonnay. Har nog inte ätit en Walewska sedan 80-talet så det är nog dax tror jag.

Må så gott och grankott och hoppas att solen skiner på er under helgen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *