Thank god it´s friday

2012-11-23

Länge sedan jag använde den frasen men idag kändes det verkligen så! Det är ju så lite tid i veckorna och det måste bero på det där j..kla mörkret. Hur som helst så sitter jag här nu på mitt kontor på kvällningen och flitens lampa lyser. Hamnade i ett sånt där ”flow” så fingrarna flyter över tangenterna och jag producerar som aldrig förr. Blir så ibland när något har fått ligga och gro i huvudet en stund så när jag väl hamnar i läget att producera så går det undan. Har förvisso suttit här nu i snart 8 timmar utan någon direkt paus och det är en annan sak med mig. Hamnar så lätt i ”mani” och då glömmer jag både tid och rum och MAT. Ja just det kl är 18.30 och jag glömde liksom lunchen, hepp.

Hade i alla fall fin fint besök igår av bästaste Emma! Det var så roligt och så mysigt att få låna henne en stund. Det är något speciellt med vissa människor och med Emma är det just så. Vi har inte mycket kontakt i och med att hon bor i Skåne och jag här. Hästar har vi så vi är ju inte så himla ”mobila” och ger oss inte iväg så ofta på några större utflykter eftersom det ofta är lite svårt med logistiken då. Men när vi väl träffas så är det som om det var igår. Roligt att se att det går så bra för henne och att hon gör sådant som hon vill och trivs med,. Inte utan att jag är lite stolt över henne!

Imorse sadlade jag ut Rioja ganska tidigt. Emma var lite nyfiken att få se henne. Hon har ju inte sett henne sedan hon var så där 2 år så viss skillnad är det på madamen. Red i den nya sadeln idag igen, och även om hon var lite trött idag (3e träningsdagen på raken) så kändes hon ff så där härligt rörlig. Bra energi och ibland tappar jag mig och då tappar hon sig för vi är inte riktigt vana vid sadeln någon av oss. Men hon jobbar på fint och känns så himla rörlig och pigg i kroppen så det gör inget om vi tappar lite balans ibland. Imorgon får hon en mellandag och så får jag ta Russinet ordentligt istället. Emma tyckte i alla fall att hon var fin och det värmer ett mattehjärta eftersom det är ögat på mamman. Det spelar nog eg ingen roll vad andra tycker om min hjärtehäst hon är bäst och hon är min så var det bra med det!

Resten av dagen har jag som sagt suttit vid min dator och skrivit, skrivit, skrivit så nu känner jag mig direkt snurrig. Tror faktiskt att jag behöver lite mat. Kanske inte går att leva endast på en mandarin på en dag. Imorgon blev vi så trevligt bortbjudna på mat så då slipper vi tänka på den detaljen då. Det blir trevligt. Tror det ska bli min nya grej ett tag, jobba mindre och umgås mer, är ju riktigt trevligt ska ni veta.

Nästa vecka är det ju dags igen för finbesök och Globen. Hoppsan vad tiden går, pyntas ska det göras såväl inne som i stallet, vi får väl se vad tiden räcker till.

Ha nu en riktigt trevlig helg och rid fint!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *