Stallplats

 

 

Stallplats

Stallplats

I stallhyran ingår in- och utsläpp med täckeshantering alla årets dagar samt alla fodringar. Hösilage, strö (spån och torv), havre, betfor och mineraler ingår också i hyran liksom tillgång till anläggningen. Det enda du gör själv är att rida och mocka din box.

Hästarna fodras 5 gånger per dag. De går ute vanligen mellan 07.00 och 17.00 förutom på sommaren då de är ute till kvällen om vädret tillåter.  Boxarna är 16 kvm, stallet har solarier (2 st) som man köper poletter till. Varmutrymmen som toalett, tvättstuga och sadelkammare finns i stallet. Ridhuset är 24*50 m ridyta. Grusbanan är 35*75 m och är belyst. Hästarna går i stora grushagar och på gräs, beroende på väderlek. Vi delar rasthagarna i två flockar, en med valacker och en med ston.

Ängeby Ryttargård är ett fullservicestall så om du vill ha annan hjälp såsom mockning eller ridning vid semester eller annat så går det givetvis att köpa till.

IR-terapeut kommer regelbundet (var 6:e vecka) till gården för den som är intresserad. Gästtränare kommer vid olika tillfällen och Anette har också träningar om intresse finns.

Hyran är 4.500 kr/månad inkl moms.

Om du är intresserad av stallplats kan du kontakta Anette på anette.simson@gmail.com eller 070-322 12 77

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *