”Sommar sol och korta kjol”

2011-07-03

Ja så gick väl en dänga för några år sedan. Vi är nu redan inne i juli och jag håller som bäst på att avslutar en massa saker för att påbörja min något förkortade semester. Imorgon bitti sticker vi till Falsterbo och jag hoppas att vi får med oss sommar och sol dit. Jag har i alla fall packat både kort och lång kjol samt tunna och tjocka kläder så jag ska vara redo!

Helgen har bjudit på värme och lite firande igen. Jag och Daniel firade 11 år tillsammans minsann!!. Ja jisses vart tog tiden vägen, vi måste ha haft roligt eftersom det verkligen inte känns som om vi har hängt tillsammans så länge. Men firande tycker vi ju om så dels har jag investerat i lite nytt porslin. Roligaste och färggladaste på länge. Ett porslin man blir glad av och som inte är speciellt symmetriskt när man ska duka. Sedan har vi naturligtvis ätit god mat och druckit lite bubbel för att dels fira våra år men också för att fira in semestern. Mycket firande blir det. Vi tänkte vara ”gott gående” som  Jan Friberg skulle säga, när vi väl landar i Falsterbo. Hästarna får några lugnare dagar innan nästa träningsperiod kommer igång med nya tävlingar och utmaningar.

Just nu är naturen helt fantastisk, det prunkar och blommar överallt, åtminstone det som är planterat. Mycket har blommat över men jag har en hel del ”blommiga blommor” i min trädgård. Är faktiskt nästan barnsligt förtjust i blommande blommor. Vi har också en annan gudagåva på gården och det är smultron. Inte bara några stycken utan hela fält så vi kan plocka (eller rättare sagt mormor) litervis. Det fick vi också frossa på i helgen. Ja vet ni, ibland är livet bara rättvist.

Ha det skönt nu, jag gör ett litet semesteruppehåll så hörs vi om någon vecka!

Stackars oss som måste äta pannacotta och massa smultron med en sherry:-)

Blommande blommor – klematis

Vår fantastiska jasmine

Johannesört

Rosor i klasar

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *