Sol i sinnet

2011-04-08

Bråda tider som alltid denna tid på året. Solen tittar fram idag och det är härligt. Tyvärr ska det väl börja blåsa under dagen men man får njuta när man kan. Veckan har varit fylld av olika saker, vissa bra och roliga och andra mindre roliga som det är här i livet. Allting löser sig ju till slut även om vägen dit kan vara lite olika stakad. Jag är dock lugn och trygg i min förvissning om var jag står i livet och för dagen och det är skönt när det blåser olika vindar.

Äntligen är utebanorna framme. Daniel har gjort ett jättejobb de senaste dagarna för att ”sanera” banorna från hästskit i lager! Det är inte klokt hur mycket det blir. Nu börjar de dock anta vanlig form och det ska bli jätteskönt att börja rida ute. Tog en premiärtur i förrgår även om det var lite blött men det var roligt. Russin går riktigt bra och Rioja ser ohalt ut i hagen. Jag har inte sprungit något med henne eller kollat på något annat vis men tänkte börja promenera lite så vi har gjort det innan vi åker in och kollar. Hon är pigg nu i alla fall, tror jag det när man bara går och skrotar i hagen.

Sedan är det ju fredag också! Nästan så jag missat det för att veckan gått så fort. Antar att helgen blir lite hastig också men någon liten blomma hoppas jag att vi hinner plantera ändå. Jag har ”markpatrullen” här igen. Det är skönt så att jag får lite hjälp under dagarna nu när det är intensivt för både Daniel och mig. Det gör mycket om jag hinner äta lunch varje dag för orkens skull:-)

Nu väntar veckan sista normala arbetsdag så jag önskar alla en trevlig helg och hoppas på fint planteringsväder

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *