Småfixat

2013-06-19

Ja nu närmar det sig med stormsteg vår avfärd till Gotland för bröllop! Skojsigt men lite fix måste ju hinnas med. Alltid lite sen i starten ska sägas men jag kompenserar det oftast med ett starkt upplopp:-). Nu har jag i alla fall outfiten! Ja ja men. Började med att jag var klar över vilken klänning jag skulle ha men kom sedan på att jag saknade skor till densamma. Attans, inte har jag tid med skoprovande på stan. Surfade raskt in på Zalando och köpte 5 (!) par skor o tänkte det vore attans om inte något par passade. De kom i förrgår och sista paret passade som en smäck. Blev då lite överambitiös och insåg att det vore ju trist om man har stassen och så börjar det regna och så måste man fälla upp sitt flerfärgade paraply som det står Biltema eller nåt annat på, inte snyggt, Lyckades då hitta ett fint litet paraply på Myrra som passar färgmässigt till min stass så det är inte utan att man önskar att det kommer en väldigt liten dusch så man får fälla upp det. Annars kan jag ju använda det som solparasoll förstås. Nåväl färgmatchad är jag ändå. Hittade sedan en liten aftonväska som ser ut som om den var tillverkad i par med skorna. Hurra vilken tur och lycka! Nu kommer jag minsann att se ut som en riktig dam

Det är ju riktigt roligt att få klä upp sig ibland och på bröllop är det ju verkligen tillåtet:-). Har ägnat dagen åt att jobba, jobba, jobba för att vara i någon slags fas inför nästa vecka. Därtill skrivit lite instruktioner för vår bortavaro till mamman och övrig hjälp. Nu är de vana så jag är inte särskilt orolig för det. Jag hoppas bara att Riojan klarade av sin skada nu innan vi åker. Nu verkar hon ok i benet igen och jag har ridit i två dagar så förutom att hon är hyperbrunstig så verkar hon ok.

Russinet röntgade vi igår och det ser verkligen superbra ut. Nu är det bara en skugga kvar av frakturen och inga synliga överben eller annat krafs någonstans så nu efter Gotlandsvistelsen så trappar vi upp till ”vanlig” träning så får vi se hur lång tid det tar.

Nåja blev en kort rapport men kanske det kommer en utförligare efter vår Gotlandsresa.

Ha nu en riktigt skön midsommar!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *