Små grodorna

2011-11-24

Nu är de uppe! Mina julgrodor alltså. Vi har börjat adventspyntet även om det känns jättekonstigt att börja julpynta när det är 9 grader varm och solen skiner utanför fönstret. Men jag klagar verkligen inte. Jag är så glad att vintern lyser med sin frånvaro. Det innebär lägre elfakturor, mindre kostnader för snöröjning, allmänt bök och stök p g a snö slipps också. Jag tycker rent av att det är skönt med en ”grön” vinter i år. kanske kommer jag att hinna ändra mig men eftersom vi inte har någon lera (jag tror jag nämnt det någong gång:-)) så tycker jag det är skönt utan tjäle så man kan rida ute fortfarande,

Ja själva ridandet går ju så där just nu, Russinet hostar ff och nu verkar Rioja och Bagge också ha kommit igång i en sväng till, suck det verkar liksom bara springa runt. Som sagt torrhosta, ingen feber och inget snor så det är väl bara att avvakta. Å andra sidan börjar jag bli lite sliten, brukar kunna vara det den här tiden så att de går på sparlåga och det är berättigat p g a hosta känns ju bättre än att jag inte hinner rida.

I helgen är det dags för nytt ”finbesök”, värst så många finbesök jag haft på senaste tiden, undrar vad jag gjort för bra? 🙂 imorgon kommer Russinets förra matte och hälsar på. Vi passar på när det är Globen så kommer de hit och äter middag på kvällen. Det ska bli jätteskoj, det tror jag Russinet tycker också.

Hinner inte uppdatera så mycket nu (same old, same old) men det är lite för mycket i kalendern och huvudet. Ska försöka få ihop det lite mer under december.

Till dess får ni ha en riktigt skön och grön advent!

För de som inte känner igen en julgroda, såhär ser de ut!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *