Slut sjukstuga?

2012-09-04

Jag vet inte om det till slut är slut med sjukstuga här. Kanske tidigt att ropa hej. Hur som helst så ser hjärtehästen riktigt bra ut. Går obehindrat eller i alla fall ganska då hon har en stor plastsocka på foten:-). Micke kommer idag så ska vi se hur det står till och om vi kanske rent av kan sätta igång lite. Det har nu gått lite drygt en månad sedan hon insjuknade. Lillhästen ser också bra ut, sprang med honom i ridhuset i helgen och då såg han helt bra ut, såg honom i hagen också imorse och även där ser han ok ut så jag hoppas att det var det för denna gång. Tyvärr fick vi lite dåligt foder så Russin har fått i sig mögel och började hosta omgående. Avvaktar några dagar för att se om hon reder upp det själv men jag tror det. Imorse hostade hon inte så jag får se när jag rör på henne idag. Hon är ju lite känsligare efter sin halsinfektion i våras så blir hon inte helt bra under veckan så kommer min favvovet att ta hand om henne.

I helgen blev det ju ingen tävling då arrangören ställde in. Det undgick väl ingen att det regnade i lördags?! Faktiskt helt hysteriskt och det började väl redan på fredagen om jag inte missminner mig. Jag fick ett sms på lördagen att arrangörens utebana stod under vatten och att det började rinna in i ridhuset så de kunde inte genomföra tävlingen. Ja då behövde ju inte jag ta det beslutet å andra sidan var det ju ok väder i söndags så det kändes lite trist då jag gärna ridit ytterligare en MsvB5 innan säsongen var slut. Det är ju inte så många tävlingstillfällen kvar så man vill gärna starta det som är.

I helgen blev istället lite annat nyttigt gjort. Vi grusade och krattade och städade så nu har jag blåsor i hela händerna, nice NOT. Spelar ingen roll att jag har handskar, jag får blåsor på samma ställen varje gång. Det kanske är för att jag inte krattar lite åt gången utan krattar i typ 3 timmar oavbrutet. Ja sån är jag.

Till helgen är det den stora Kräftdressyren på UDS. Tyvärr kan jag inte starta mer än en dag då jag lovade bort mig att döma i Surahammar på söndagen men förhoppningsvis så får jag rida MsvA1 på lördagen. Jag behöver träna på den fortsättningsvis. Nu är vi ju omkvalade så jag har 24 månader på mig att träna på den så det är lika bra att köra på. Ikväll är det Dressyrkommitté möte och lite avstämning om clinicen. Jag hoppas att ni alla planerat in den i era kalendrar, den 7 oktober!

Dagens värv väntar så ha det gott!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *