Skor!

2014-11-05

Nu har äntligen Humpen skor på alla fötter! Han har ju hittills under några månader haft 3,5 sko. Det har fungerat bra men han har ju varit lite ”låghalt” i vissa lägen. Nu har äntligen insidan på hoven på  hans sneda ben kommit ut och hovkvaliteten är riktigt bra. Nu lyckades min bästa, bästa hovslagare få på en ”riktig” sko. Det ser så himla bra ut. Han fick helt annan balans på benet. Det ska bli väldigt spännande att se hur han rör sig nu när han är lite ”omställd” i det benet. Jag har verkligen världens duktigaste hovslagare! Nu får Humpen ta det lite lugnt ett par dagar till. De vaccinerades i måndags och han fick jättehög feber. Den har gått ner idag men han var riktigt hängig så det är nog bra att han dels får vila ut den reaktionen och dels får vänja in sig några dagar på sina ”nya” fötter innan vi sätter det i arbete,

Tjejerna får också ett par dagars vila, de reagerar aldrig på vaccinationen men jag är ändå lite skeptisk till att lägga ansträngning på dem efter. Better safe than sorry liksom. Det är hur som helst inga tävlingar på några månader så de kan lika väl vila sig i form:-)

I övrigt är det en ganska ”vanlig” höst dvs mycket jobb. Jag hade en intressant dag igår när jag gick upp 04.00 för att ge mig iväg till Gävle och ”prya”. Jag fick sitta i några timmar på trafikledningscentralen i Gävle och tyvärr var det en lugn morgon så jag fick inte se så mycket av vad som händer vid störning i trafiken. Jag har jobbat teoretiskt med detta under ett antal månader nu och det är alltid spännande att få vara ute i verkligheten så jag är väldigt tacksam över möjligheten. Jag har verkligen ett omväxlande jobb som ser till att jag lär mig saker hela tiden. Det är något att vara tacksam över.

Nu ska jag ge mig i kast med dagens arbete.

Ha en skön novemberdag!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *