Säsongsavslutning och poängrekord!

2012-06-30

Karin och Anette försvarar UDS färger på Jump Club genom en 2:a och en 4:e plats!

Ja som rubriken antyder så blev det en bra säsongsavslutning. Fick rejäl revansch på den där j…kla MsvC2an som jag inte riktigt gillar. Det är något med linjerna. Men som så ofta när det är något som tar emot så får man fokusera lite mer. Riojan var lite matt idag. Fick ”sparka” igång henne ordentligt på framridningen. Tycker ändå att jag fick bättre känsla idag och bättre form, hon tippar ff lite men inte lika mycket som tidigare och energinivån på banan är bättre. Är riktigt nöjd med många av linjerna som jag inte gillar:-) Fick till enkla bytena och hade eg bara två missar, ett fint byte efter ökade galoppen och att hon klev ett steg bakåt i sista halten. Fick annars en hel del 8or och lite olika bedömning på skolorna, vänster sluta var jag supernöjd med men fick ”bara” en 7a. Så är det här på jorden! Hur som helst slutade programmet på 68% och det är bäst denna säsong, blev slutligen en 4:e plats. Hon har gjort alla starter utom den första på Strömsholm mellan 64,5 och nu 68%, hon är placerad i hälften av sina starter i MsvC och har också gjort två starter i MsvB på godkända procent. Så som säsong betraktat och framförallt eftersom detta var den sista klassen på säsongen så är jag supernöjd med henne. Nu blir det till att traggla byten för att satsa på MsvB till hösten.

Karin gjorde också en superinsats med Titti idag, red ihop 69,5 procent och kom 2a! Så himla roligt så nu får vi traggla byten tillsammans fram till augusti när det är dags för MsvB ritter men dessförinnan ska vi ägna oss åt champagnerace i Falsterbo innan vi blickar framåt:-).

Nu ska jag gå upp till huset och slå upp ett glas champagne tror jag och fira att vårsäsongen är över och börja fundera över vilka mål jag ska sätta upp för hösten. Kan bli lite klurigt för de ska vara utmanande men ändå nåbara. Jag behöver inte lösa det just idag:-)

Här är vi in action på JumpClub, ha en skön lördagskväll!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *