Sämre än sämst

2015-10-20

Jag är verkligen sämre än sämst att uppdatera bloggen! Hur som helst så är väl det ett tecken på att det är mycket annat som rör på sig:-)

Jag har i alla fall hunnit ut och starta en sväng. Russinet fick gå en StGeorge i Storvik i helgen. Jag tycker att min 18-åriga tant gör det riktigt bra. Hon har inte samma spänst som tidigare och inte samma energi men det kan man inte riktigt begära heller när hon blir 19 till årsskiftet.

Jag var i alla fall riktigt nöjd med henne efter ritten. Piruetterna kunde vara med mer energi och jag vet inte varför jag ställer till det i serierna eller åtminstone i den ena:-). 4orna gick bra den här gången och de brukar vara svårare än 3orna. Den här gången så tappade jag koncepterna efter de första tre som gick bra, sedan vet jag inte vad jag gjorde men jag missade i alla fall de sista två. Det är i alla fall jätteroligt att få rida StGeorge och så länge resultatet ligger runt 60 proc så får jag vara nöjd. Det positiva denna gång var att åtminstone en domare tyckte att det var värt drygt 62 procent så det finns kanske lite hopp:-)

De andra tränar på. Rioja rider jag ju ganska lite ff men de pass jag gör är riktigt roliga. Humpis är i nästa grad av skolning dvs nu ska vi böja och böja och böja. Det funkar bra men han är inte helt överens om denna träning ännu:-)

Till helgen ska Rioja få komma ut en sväng igen. Vi får se om vi får ihop något lag eller om det blir en individuell start bara.

Nu mot fortsatt arbete!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *