Ruska rumpa och träning

2011-04-18

Hoppsan vad helgen gick fort! Har varit hemma på klassfest och träffat gamla kompisar och det var jättekul. Fick ”ruska på rumpan” i några timmar på lokal och det var ju inte igår men gud så roligt. Och Kattis vännen huuuuur himla roligt det var att träffas igen!!!!!! Kände att jag vill att vi bor närmare varandra men vi kan säkert lösa det ändå. Nu går det inte så här lång tid någon mer gång innan vi ses!! Tusen kramisar!

Hann shoppa lite i Borlänge. Det var oväntat för jag hade inte förväntat mig att hitta en boutiqe där med så himla roliga kläder. Ja tur för mig och otur för min plånbok kan man väl säga.

Har precis avverkat denna månads träning för Wieger och himmel så talanglös man känner sig ibland. Jag förstår precis vad han menar men får helt enkelt inte till det i vissa stycken. Russinet var i alla fall fin halva passet och gjorde fina galoppiruetter (färdiga för Georg sa Wieger!) och faktiskt fina seriebyten. Dessa seriebyten sitter i huvudet på mig och när jag bara ska göra två så går det så himla bra och lugnt till och häst och jag är avslappnade. När jag gör fler så tror jag hjärnan kokar ihop och jag vet inte vad jag håller på med. Stackars Russinet! Ja det är väl bara att träna på att vara avslappnad helt enkelt.

Har ju tittat på filmen på den tyska ryttarinnan som sitter så himla fint så det är också något som sitter i huvudet, tydligen är det svårt att kombinera de där grejorna:-) I alla fall för vissa.

Men men det blir väl bättre och så länge det finns liv finns det hopp. Roligt att träna är det i alla fall och jag hoppas att vi kommer ur den här lite ”tunga” perioden snart när pälsfällning är klar och hästarna vant sig vid ljus och värme.

Måste kvista och köra Wieger till flyget. Hörs sen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *