Regn fast solsken

2012-06-01

Vaknade toktidigt idag utan någon som helst anledning. Kan bli så om det varit lite senare kvällsaktivitet och jag har mycket att göra.

Igår var det ju dags för en kvälltävling till och denna gång med Russinet på Tuthammaren i en MsvB4. Regnade hysteriskt när jag började göra iordning så jag ändrade taktik ganska snabbt och red fram hemma i mitt eget ridhus. Torrt och bra! Åkte sedan iväg till Tutis och då hade det nästan helt slutat regna så när jag kom fram och red fram i ca 10 min i min för dagen införskaffade regnrock så fick vi endast något dugg på oss. Regnrocken förresten vilket himla bra plagg, undrar varför jag inte skaffat en sådan tidigare.

Jaha och så in på banan. Russin taggade till förstås men jag bestämde mig för att som Wieger säger ”rida min häst och inte programmet”. Det lyckades jag med, tjuvade som en tok i hörnen där domaren inte ser för att få hejd på expressloket. Det var en bra taktik, bästa B4an hittills tycker jag. Absolut bästa travprogrammet som mest var 7or och 8or. Tappar lite bärighet i galoppen som då blir 6or och 7 or men kändes riktigt reglerbar och det slutade med 64,78 procent och en röd rosett.

Duktigt Russin och glad matte

Idag väntar en diger dag av arbete och lite arbete och sedan antar jag att jag kommer att slockna i soffan på sant fredagsmanér.

Ha en skön (om än regnig) fredag

Tjipp

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *