Perspektiv!

2012-07-30

Vad skönt det är att få perspektiv på saker och ting. Var ju redigt missnöjd igår med resultatet och alla missarna som vi inte borde behövt göra. Var samtidigt nöjd med min sits och att det känns som om jag är något på spåret på banan där det är så svårt att kontrollera all energi. Däremot fick jag inte ihop bägge sakerna igår. Tror också att Russinet är ovan vid att jag lyckas hålla henne i ramen så mycket så därav missarna. Om jag bara får ihop bägge delarna så tror jag att det kan bli ett ”skutt” framåt så jag har inte gett upp det ännu!

Fick som sagt lite perspektiv på detta med besvikelse igår när jag såg stackars Sara simma! Tänk att ladda i 4 år för en tävling och sedan missa med en hårsmån. I mitt fall så var det endast en liten regional tävling som jag får hur många chanser som helst till att göra om och göra rätt. I hennes fall så handlar det om 4 år av blod svett och tårar för att prova igen. Kan inte tänka mig hur den mentala processen går till. Det ger också minnen till Tessans krokodiltårar över ett OS-silver och nu kanske hon inte ens kan komma till start i det som jag antar är hennes sista guldchans på OS. Ja, det är skönt att få perspektiv på saker så att man inte gräver ner sig och grämer sig alltför mycket. Det handlar mest om att göra en analys och sedan på´t igen. Man får helt enkelt göra det bättre och vi som är på den här nivån får ju nästan hur många chanser som helst. Det är fördelen med att köra idrott på hobbynivå och att det ska vara roligt. Och det måste jag ändå säga att jag tyckte att det var roligt igår. Kände mig lite lagom taggad, var på min gamla hemmaarena vilket i sig tog fram många minnen från svunna tävlingdagar och träffade några gamla bekanta på plats och även några nya som vi pratade mycket med. Det är ju det som är roligt med tävling och inte bara tävlingsmomentet.

Nu lite arbete och sedan ska vi iväg till Gotland i 4 dagar så hästarna får vila sig i form några dagar och vi också hoppas jag,.

I mellantiden så hoppas jag att solen skiner på er och att det kommer så där lagom med regn!

Tjipp!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *