Nu var det trögt!

2013-05-27

Ja så bar det av till Storbyn igår för att starta en MsvC2. Jag hade eg anmält till en MsvB4 men eftersom svåra bytet inte riktigt sitter så ville jag inte visa upp det ännu på tävlingsbanan utan väntar ett tag till. Det var kanske tur det.

Red Rioja på lördagen och hon var sur och tröööög. Tog tid att få igång henne. På tävlingsplatsen så brukar hon tagga upp lite men faktiskt inget igår. Svårt att få henne framför skänkeln och vi ramlade tillbaka till gamla försyndelser där hon ”tippar” i fram. Inne på banan så var det lite blandat i traven, gjorde en riktigt fin öppna för höger och övriga skolor var ok. Mellantraven och ökade traven funkade också bra och hon fick ganska bra betalt i skritten. Men jag hade henne inte framför skänkeln som jag önskade utan blev lite ”trock” lättare i galoppen där hon kom upp och avslutade programmet ok sånär som på ett byte i ökade galoppen:-) (Kanske skulle startat MsvB i alla fall:-)). Nåväl inte särskilt nöjd med ritten vilket är ganska ovanligt då jag oftast är ganska nöjd med henne men för dagen tyckte jag att hon kändes alltför håglös. Tyckte rundan var värd 64-65 procent och fick 62,33. På det låg jag placerad till slutet och missade placering med 1,5 poäng. Jag tycker att det ofta är sådär lite stolpe ut för mig men tröstar mig med att jag inte hade varit speciellt nöjd oavsett om jag varit placerad. Nu kom vi första utanför och det får väl vara ok för en ”skitrunda”.

Skrattade lite för mig själv då jag innan ville satsa på 70 procentsstrecket vilket inte alls är något omöjligt mål förutom dagar som igår då när jag var på tävling och Rioja var någonstans i sin gräshage hemma:-) Nåväl vi får ta nya tag och försöka igen, vet att jag under förra våren nog hade varit riktigt nöjd med en sådan runda men som sagt, vi har tränat på en del sedan dess och faktiskt haft rätt mycket bättre resultat i MsvB trots missade byten så nej nöjd kan jag inte vara.

Ska se vad jag kan hitta på för att höja energinivån, det är inte det lättaste men något får jag nog lov att hitta på.

I veckan ska jag börja galoppera Russinet, det ska bli roligt så vi får hålla tummarna att benet fortsätter att sköta sig.

Ha en bra vecka!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *